četvrtak, 17. listopada 2013.

ZLATNA DUNJA 2013 SUTRA U KUTINI



U Kutini ovaj vikend osim što će danju navodno biti sunčano i ugodno vrijeme za šetnju, a tijekom jutra vrlo hladno, a ponegdje i maglovito neće se događati ništa posebno, ukoliko ne računamo događaj u Hotelu Kutina, Zlatna dunja, dio natjecanja u hrvatskom kuharskom kupu na kojemu možete i osobno uživati u majstorijama vrhunskih kuharskih znalaca, evo kako izgleda najava ovog velebnog zbivanja, za koje kao ulaznicu na kasniji bal morate uplatiti preračunato u eure njih točno 10.



Županijska udruga kuhara u suradnji s Hotelom Kutina i Turističkom zajednicom grada Kutine pozivaju vas na Nacionalno kulinarsko natjecanje Hrvatskog kuharskog saveza Zlatnu dunju 2013. koja će održati u Hotelu Kutina, u petak 18.10.2013. s početkom u 20 sati.
Najslavnija kulinarska imena natjecati će se u spravljanju hladnih predjela, toplog glavnog jela, te deserta, a za sljubljivanje hrane i vina pobrinut će se udruga "Moslavačka vinska cesta".
Prateći program obuhvatiti će: glazbeni program (nastupit će Žiga Međimurski), degustacije, izložbene stolove moslavačkih vinara, niz prezentacija i drugih zanimljivih događanja, a voditelj je Ivan Fiolić Fio.
Cijena ulaznice je 75,00 Kn u koju je uključena degustacija, ulaznice se mogu kupiti na recepciji Hotela Kutina, a svoj dolazak možete potvrditi na broj telefona 044/681-004 ili na e-mail nikolina@turizam-kutina.hr.





Nema komentara:

Objavi komentar